Крисия и вокалният й педагог бяха наградени от Община Шумен

16608
Крисия и вокалният й педагог бяха наградени от Община Шумен

Крисия Тодорова и вокалният й педагог Свилена Дечева бяха удостоени с почетното звание "Носител на Златната значка на град Шумен". Това се случи по време на днешното заседание на Общинския съвет в областния град.

Младата изпълнителка благодари за полученото отличие и пожела весели празници и сбъдване на всички мечти на общинските съветници и на служителите в администрацията.

Крисия взриви Брюксел с гласа си

Малката Крисия Тодорова покори Брюксел с големия си глас. Тя бе там по покана на Европейския парламент, където изпълни песните "Amazing...

Общинският съвет в Шумен гласува единодушно на 27 ноември Крисия Тодорова, Хасан и Ибрахим Игнатови, и музикални им педагози Свилена Дечева и Маринела Маринова да бъдат удостоени с почетното звание "Носител на Златната значка на град Шумен", заради успеха на тримата млади изпълнители на конкурса "Детска Евровизия 2014", припомня БТА.

Отличията на Хасан и Ибрахим и на техния музикален педагог бяха връчени на 4 декември в танцувална зала на Младежкия дом в Шумен по време на тържествено отбелязване на Деня на дарителите.

На днешното си заседание шуменските общински съветници взеха решение да се забрани в населените места в общината използването на озвучителна техника на открито и пиротехника за лични тържества. Заря и фойерверки са разрешени само при посрещането на Нова година.

 

Министърът "за" Крисия да стане лице на туризма ни

Целта ми е България да е туристическа дестинация целогодишно. Това заяви пред bTV министърът на туризма Николина Ангелкова. Тя сподели,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шумен