Клиенти пребиха шофьор на такси в Шумен

16910
Клиенти пребиха шофьор на такси в Шумен
Снимка: Actualno.com/Борислава Георгиева

Полицията в Шумен работи по изясняването на инцидент с таксиметров водач, прераснал в саморазправа в офиса на таксиметровата фирма, съобщиха от ОД на МВР – Шумен. 

На 20 декември 2014 г. в 03:00 часа в оперативната дежурна част на ОД на МВР Шумен е получен сигнал, че в град Шумен в офис на фирма за таксиметрови услуги е възникнал инцидент. На място са изпратени служители на Районно управление на МВР Шумен. Пред полицейските служители 54-годишна жена, работеща в офиса е обяснила, че малко преди това са влезли двама непознати мъже, които поискали да бъде извикан водач на автомобил с посочен от тях номер. 

Трима мъже бяха зверски пребити в Първомай

Трима души - 23-годишен мъж от Кюстендил и двама жители на Петрич на 31 и 29 години, са съобщили за нанесен им побой вчера, информира П...

След като им отказала, единият от тях взел очилата й и ги хвърлил на земята. Нанесли удари по преносим компютър и компютърна конфигурация. Жената се обадила по радиостанцията да бъде подаден сигнал в полицията и двамата напуснали помещението, като отново бил нанесен удар по компютър. При проведените първоначални мероприятия е изяснено, че вероятно около двадесетина минути преди това двамата са се качили в таксиметров автомобил на бул. „Симеон Велики” в град Шумен. Единият от тях нанесъл удари по оборудване в автомобила и 42-годишният водач отказал да им изпълни поръчката, а впоследствие му били нанесени удари по главата и тялото. 

Със съдействието на други таксиметрови водачи конфликта бил прекратен, а 42-годишният мъж се прибрал в дома си. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шумен