Жена уби бащата на двете си деца

13724
Жена уби бащата на двете си деца
Снимка: БГНЕС

22-годишната Венета А. от шуменското село Салманово е убила 23-годишния Севдалин Х., с когото живеела на семейни начала, съобщава topnovini.bg. Убийството е станало след битов скандал. Жената е задържана в полицейското управление в Шумен.

Сигналът за ранения в Салманово мъж постъпил на телефон 112, малко след 22.40 ч. снощи. Изпратеният на място екип от Центъра за спешна медицинска помощ констатирал смъртта на Севдалин. При първоначално извършения оглед по тялото му били установени следи от насилие.

Герман Костин е обвинен за убийството на 5-годишния Никита

Прокуратурата днес повдигна обвинение на Герман Костин за извършено от него умишлено убийство на 5-годишния Никита. Това каза говорит...

В хода на разследването, което се извършва под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура – Шумен, криминалисти изяснили, че извършител на убийството е 22-годишната жена.

Според съседи скандалите не били рядкост. Те разказаха, че младата жена редовно отсъствала от вкъщи и когато се прибирала нападала Севдалин. По думите на комшиите той бил добър и тих. Във фаталната вечер те също се скарали и Венета наръгала Севдалин с нож в сърцето, разказаха още съседите.

По случая е образувано досъдебно производство. Венета е задържана за умишлено убийство, за което Наказателният кодекс предвижда затвор до 20 години.

Венета и Севдалин имат две деца.

В Плевен тръгва делото за убийството на 19-годишния Мишел

В дните от 13 до 15 май 2015 г., Окръжният съд в Плевен ще разглежда делото за убийството на 19-годишния Мишел Коцев, убит от 17-годишн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шумен