Глобиха нахален баща заради непристойно поведение в училище

12878
Глобиха нахален баща заради непристойно поведение в училище
Снимка: Thinkstock

Глоба от 200 лева отнесе сприхав мъж заради непристойно поведение в училището, в което учи синът му, съобщава ОД на МВР-Шумен.

На 25 ноември 2014 г. в 08:14 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен е получен сигнал от център 112, че в основно училище в град Шумен е влязло лице, което се е представило за баща на момче от първи клас и го е отвело. Веднага случаят е бил поет от полицията.

Болници в Плевенско отнесоха солена глоба

Няколко болници в Плевенска област са отнесли имуществени санкции в размер на 150 000 лв. Това показват данни на Регионалната здравноос...

Пред полицейските служители човек от ръководството на учебното заведение обяснил, че малко преди това в сградата влязъл мъж, който заявил, че иска да вземе сина си. На мъжа е било обяснено, че трябва да изчака завършването на часа, за да не се нарушава учебния процес. Мъжът продължил да върви по коридора и направил опит да удари пазача. 59-годишният пазач, хванал ръката на мъжа, но той го избутал. Влязъл в класната стая, където продължил да се държи арогантно. При излизане от сградата отправил заплашителни изрази към охранителя и присъстващите.

В хода на проведените незабавни мероприятия е установена самоличността и местонахождението на мъжа. Това е 26-годишен с инициали А.Й. от град Шумен, баща на седемгодишното момче. Мъжът е задържан на основание чл. 72, ал.1 от ЗМВР за срок до 24 часа. Съставен му е акт по УБДХ. С решение на Районен съд Шумен му е наложено наказание "глоба" в размер на 200 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шумен